Cafe Riddersholm er ophørt på Handbjerg Marina se pressemeddelelse under NYHED

<blockquote><strong>Cafe Riddersholm er ophørt på Handbjerg Marina </strong> </blockquote> se pressemeddelelse under NYHED

I Café Riddersholm har vi Vebbestrup softice, Danmarks bedste softice. Når I har smagt vores softice med sprøde vafler ved i hvorfor UHM!!

Lige en solskinshistorie om hvorfor vi har Vebbestrup flødeis:
“En god is skal være cremet og fremstillet uden brug af syntetiske smagsstoffer.” Der er en verden til forskel på bananflødeis eller flødeis med banan smag. – Umiddelbart lyder det kryptisk, men tro mig – det gør en forskel, om man her skræller 200 kilo bananer og putter dem i isen eller vælger at fremstille flødeis med banansmag, og hvor isen aldrig har set skyggen af en banan, forklarer isfabrikant Leif Christensen, Vebbestrup flødeis.
Tilsvarende bruger han vanilje i sin vaniljeis – og ikke et syntetisk produkt med det sigende navn – vanillin.
– Akkurat som forskellen på at købe kartoffelsalat i supermarkedet eller spise den hjemmelavede fra vor mor. Det er de gode gamle is opskrifter, vi holder os til, og som folk gerne vil have.
Img_8433

 I Café Riddersholm har vi Vebbestrup is, Ryå is sorbet og sukkerfri is, økologisk fairtraide kaffe, Kusmi te, Iskaffe, Aalborg chokolade, økologisk saft, dagens kage. Alle kvalitetsvarer og vinder af diverse smagskonkurrencer. Vebbestrup softice er berømt landet over fordi den er dejligt creamet, mange mener også som os, at det er Danmarks bedste softice og isen har også vundet flere priser. Vebbestrup lakridsis har vi selvfølge også til vores gammelsdags vafler, den er også vidt berømt og har vundet flere tests http://politiken.dk/forbrugogliv/forbrug/tjekmad/ECE2349613/test-af-lakrids-is-den-billigste-er-bedst/

 Nyd en Vebbestrup softice på Handbjerg Marina

Back to Top

Cafe Riddersholm; Handbjerg Marina; Vebbestrup softice; Vebbestrup flødeis