Cafe Riddersholm lukker på Handbjerg Marina

Cafe Riddersholm lukker på Handbjerg Marina

Ingen kommentarer til Cafe Riddersholm lukker på Handbjerg Marina

Philip Harpøth, der driver både Skyttegården og Restaurant Pavillonen overtog lokalerne den 2. januar 2017

Cafe Riddersholm åbnede 17. maj 2014 – samme dag som Handbjerg Marina blev indviet. Mange fra nær og fjern hoppede ud i det med stort engagement og ville have både marinaen og caféen til at lykkedes. Det var hårdt arbejde og ingen kunne vide, hvordan der ville blive taget imod marinaen og cafeen. Det viste sig at være det hele værd, når vi så de tilfredse kunder/gæster, som bare blev flere og flere.

Cafe Riddersholm har været privilegeret med dygtige medarbejdere, som alle kommer fra nærområdet. Medarbejderne har for de flestes vedkommende været studerende, som på lige fod med os har arbejdet i caféen i deres fritid.

Det viste sig hurtigt, at Handbjerg Marina og Cafe Riddersholm blev til en rigtig solstrålehistorie. Yderligere tiltag og aktiviteterne på Handbjerg Marina har løftet potentialet op til meget mere end nogen kunne forudse.

Grundlaget for cafeens eksistensberettigelse er nu helt på plads. Cafeen har masser af stamkunder.
Driften af cafeen bør derfor drives af en vært, der kan bidrage med den tid og energi, som potentialet giver mulighed for. Der skabt grundlag for en betydelig optimering og udvidelse af salget i cafeen.

Det har været 3 tre gode og spændende år, udfordringer har der været masser af, men sådan er det vel. Målet har været at give cafeens gæster en god oplevelse gennem valget af gode råvarer og produkter. Cafe Riddersholms motto har været: ”Er du også til det bedste af det bedste?
Vi vil gerne takke de mange gæster/kunder, der har besøgt os og alle andre, der har bakket os op. Vi takker alle vores medarbejdere, som har formået at køre caféen som deres egen med fokus på gæsterne. Vi takker alle de kunstnere, der har valgt at udstille hos os. Vi takker alle jer, der er hoppet med på vores glade og skøre påfund på Facebook og Instagram.
Vi håber, at nu hvor vi overdrager lokalerne til nye kræfter, vil blive husket for at have leveret noget positivt til Handbjerg Marina.

About the author:

Leave a comment

Back to Top